petek, 6. december 2019

Utrinki iz božično-novoletnega bazarja

 3. decembra smo na šoli pripravili Božično-novoletni Bazar in plesno-akrobatsko prireditev. Celotna prireditev je bila organizirana pod geslom 
V pritličju smo ponujali pecivo in palačinke, v 1. in v 2. nadstropju pa božično-novoletne spominke.
Učiteljice in učitelji smo skupaj z učenci pripravili izredno veliko najrazličnejših izdelkov, ki smo jih ponudili našim obiskovalcem.
Sodelovali so prav vsi razredi od najmlajših prvošolcev do najstarejših učencev devetega razreda.
 Učenci 9. razredov so se še posebej angažirali in pripravili svoje stojnice z lastnimi izdelki. S tem so zbirali denar za kritje stroškov, ki bodo nastali z Valeto.
 Tako so zbrali 815,52€. Iskrene čestitke za dobro idejo in za ves trud, ki so ga vložili v samo pripravo.
Zahvaljujemo se vsem učiteljicam in učiteljem, ki so žrtvovali popoldanski čas za okrasitev velikih prostornih hodnikov. Zahvala je namenjena tudi vsem, ki so že med dopustom zbirali material ter najrazličnejše ideje, kako popestriti izdelke na Bazarju. Prav v vsak izdelek je bilo vloženega izredno veliko razmišljanja in predvsem pa veliko potrpežljivosti in vztrajnosti.  Hvala vam.
 Zahvaljujemo se tudi vsem obiskovalcem, ki so razumeli naše sporočilo in nam pomagali zbirati denar.
Na Božično-novoletnem Bazarju v Šempetru je bilo zbranih še 1334,00€, ki se bo porabil za kritje stroškov šol v naravi.
Na Bazarju smo ponujali tudi pecivo, ki so ga prispevali starši ter Društvo kmečkih žena iz Šempetra. Ob tej priliki se moramo še posebej zahvaliti tistim staršem, ki so darovali pecivo. Učenci 9. razredov so pekli tudi palačinke.

Se nadaljuje.....

Karmen Debenjak in UO Šolskega sklada